Actualiteiten 
 Route 
 Contact 
Disciplines

Acupunctuur
Cesartherapie &
   Feldenkrais
Coaching,
   Integratieve 
   psychotherapie &    Hypnotherapie
Diëtiste
Fysiotherapie
Haptotherapie
Huisartsenpraktijk
Kinder- &
   Jeugdpsycholoog
Kinderspreekuur
   Eindhoven
Kunstzinnige therapie
Lichaamsgerichte    psychotherapie &    traumatherapie
Logopedie &
   Dyslexiebehandeling
Logopedie &
   stemtherapie
Mindfulness
Natuurgeneeskunde &
   Iriscopie
SpeelRuimte
Yoga

Restyled by JB design

Acupunctuur

Ik ben Yolanda Nillesen. Ik woon en werk in Houten en sinds april werk ik in het gezondheidscentrum plus in Eindhoven. In 2009 ben ik in contact gekomen met acupunctuur, ik was gelijk gefascineerd door deze oude Chinese geneeskunde. Ik blijf het indrukwekkend vinden hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en hoe je, door middel van acupunctuur, iemand kan helpen om weer in balans te komen. Naast acupuncturist ben ik nu 18 jaar werkzaam in de reguliere gezondheidszorg als operatie assistente. Ik werk met veel plezier in mijn praktijk en ik vind het geweldig om mensen te helpen en te ondersteunen in hun eigen proces.

Voor wie


Baby’s, kinderen en volwassenen. Kinderen tot 12 jaar behandel ik zonder naalden. Ik gebruik speciale instrumentjes waarmee ik zachtjes over de huid rol, strijk of tik. Het is geheel pijnloos. Voor meer informatie zie mijn site: www.acupunctuur-zhang.nl
Klachten waarbij acupunctuur kan helpen zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, psychische klachten, allergieën, zwangerschapsklachten, menstruatieklachten, overgangsklachten, spijsverteringsklachten, gewricht en spierklachten. Heeft u andere klachten of vragen over uw klacht, bel mij gerust.

Vergoeding

De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk van uw aanvullend pakket. Voor meer informatie zie mijn site.


Yolanda Nillesen, lid VNT
info@acupunctuur-zhang.nl
www.acupunctuur-zhang.nl
tel: 06- 12 95 66 89